Aquarius Heling Activaties

Aquarius Heling Activaties

In deze blog vertel ik jullie graag over deze, relatief nieuwe, vorm van heling. Deze heling methode kan pas aangeboden worden sinds oktober 2022 en is daarmee één van de nieuwste vormen van heling. De Aquarius Angels zijn een groep Engelen die zich richten op het verhogen van de trillingsfrequentie van de mens en blijven daar actief in. Wij kunnen deze trillingsfrequentie van de Aquarius Angels pas goed ontvangen sinds 2013. De groep Aquarius Angels staan onder leiding van Aartsengel Rafaël en bestaan uit meerdere Aartsengelen en Aquarius Angels. Daarnaast zijn Aartsengel Michael en Saint Germain ook erg betrokken bij deze groep Aquarius Angels. Naast de uitbreidingen die zij aangeboden hebben bij de Aquarius Angels Healing en bij de Aquarius Akasha healing&reading. Hebben zij ook een nieuwe vorm van heling bedacht, de Aquarius Heling Activaties. Deze is voor zowel mens als dier beschikbaar!

Lichaamssystemen

De heling van de Aquarius Heling Activaties richt zich op lichaamssystemen. Een lichaamssysteem duidt op een aantal organen die met elkaar verbonden zijn om een specifieke taak in het lichaam te volbrengen. Al deze lichaamssystemen bij elkaar zorgen dat het lichaam goed kan functioneren. Een disbalans in één of meerdere lichaamssystemen kan al zorgen dat het lichaam niet meer optimaal functioneert. Neem als voorbeeld het lichaamssysteem wat zweetklieren, talgklieren, speekselklieren en lever bevat. Dan praat je over het exocrien systeem. Of een disbalans hebt in je longen, keel of luchtwegen. Dan praat je over het ademhaling systeem. Zo zijn er in totaal16 lichaamssystemen waar in gewerkt kan worden. Door het lichaamssysteem waar disbalans zit, in trillingsfrequentie te verhogen. Zorgt dat ervoor dat de disbalans opgelost wordt.

Wat gebeurt er?

Tijdens een Aquarius Heling Activaties wordt er bewustwording en heling gebracht op het lichaamssysteem waar een disbalans in zit. Deze wordt door bewustwording en heling in trilling verhoogd. Om een heling volledig zijn werkt te laten doen. Is het nodig dat dit op alle lagen gebeurd. Door het lichaamssysteem eerst bewust te laten zijn van de klacht die het heeft. Zorgt dat ervoor dat de weg voor heling vrij komt te liggen. Door na die bewustwording heling toe te passen. Maakt dat, dat het lichaamssysteem in zijn totaliteit wordt geheeld. Er zijn 2x 16 symbolen, 1x 16 voor de bewustwording en 1x 16 om de heling toe te passen. De bewustwording voor een lichaamssysteem neemt ongeveer 5 seconden in beslag. De heling die daarna toegepast wordt duurt ongeveer 15 seconden. Dit gebeurt door het kijken en/of aanraking van het betreffende symbool. Om het lichaamssysteem de tijd te geven om zich aan te passen aan een totaal gezonde situatie. Is er spirituele nazorg in de vorm van een aanvul-set.

Zilver Hartjpg

Spirituele nazorg

Om te zorgen dat het lichaamssysteem de tijd krijgt om zich volledig te herstellen. Is er een spirituele nazorg in de vorm van een aanvul-set. De energie van de bewustwordingen en helingen van de lichaamssystemen. Komen in een ‘token’ terecht, dit is een klein voorwerp. In dit voorwerp komt de trillingsfrequentie van de Aquarius Heling Activaties te zitten. Deze trillingsfrequentie wordt dan via een ‘oplaadstation’ overgebracht. Aan de ene kant heb je dan de token, die de trillingsfrequentie van de healing bezit. En aan de andere kant kan er eten, drinken of een voorwerp opgeladen worden met deze energie. Dit opladen duurt ongeveer 15 seconden. Zo worden de lichaamssystemen, die behandeld zijn, dagelijks gevoed met de verhoogde trillingsfrequentie. Er wordt aangegeven vanuit de Engelen om creatief om te gaan met de aanvul-set. Wees je dan ook bewust dat vrijwel alles via de aanvul-set opgeladen kan worden. Het kussen waar je op slaapt, het flesje drinken, je avondmaaltijd, gebruiksvoorwerpen, verzin het maar en wees er creatief in. De spirituele nazorg is er voor ongeveer 4 weken. Dit om de lichaamssystemen die behandeld zijn. De tijd te geven om weer in een totale gezonde situatie te komen.

Voor wie?

Deze vorm van heling is erg geschikt voor fysieke aandoeningen. Een mentaal iets kan ook zeker voor fysiek ongemak zorgen. Dan is bewustwording en heling nodig in het lichaamssysteem wat de klacht veroorzaakt. Samen met bewustwording en heling in het lichaamssysteem waar het zich in uit. Op die manier wordt er geheeld op alle lagen en wordt de klacht in zijn geheel opgelost. Een emotionele toestand kan ook zeker voor ongemak zorgen in het fysieke lichaam. Dan is er bewustwording en heling nodig in het emotionele lichaamssysteem. Plus in het lichaamssysteem waar zich de klacht in uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan maagklachten, zenuwachtig zijn en/of maagzuur hebben. Naast bewustwording en heling te brengen in het lichaamssysteem waar het zich in uit. Is het net zo belangrijk om te weten uit welk lichaamssysteem het voortkomt. Zodat alle lichaamssystemen meegenomen kunnen worden die te maken hebben met de klacht. Om zo de klacht in alle lagen op te lossen.

Dieren

Als een dier energie of heling nodig heeft. Dan staan ze daar vanuit hun natuur open voor. Zij staan er meer voor open dan wij mensen. Zij reageren vanuit hun intuïtie en hebben niet het vermogen om erover na te denken. Dit maakt dat zij de energie sneller tot zich zullen nemen. Dit heb ik inmiddels ook al ervaren met de Aquarius Heling Activaties. Dieren reageren hier super snel en goed op. Vaak na een week is er al veel verandering te zien en soms zelfs al dezelfde dag! Er zijn best verschillende soorten dieren die de Aquarius Heling Activaties al gehad hebben. Zo heb ik al een poes, vogel, vis en meerdere honden behandeld met deze heling methode. Waarmee wonderbaarlijke resultaten behaald zijn. Voorheen bood ik de Aquarius Angel Healing aan bij dieren. Deze methode vond ik al bijzondere resultaten geven. Toch na deze vorm te hebben geleerd en ook ervaren heb wat dit doet bij dieren. Stel ik het liefst deze vorm van heling toe. Ook omdat je makkelijker met de spirituele nazorg kan omgaan. Je kunt de hele vogelkooi opladen via de aanvul-set. Je kan de mand van de poes op de aanvul-set leggen. Het eten, drinken of speeltjes van de hond kunnen opgeladen worden via de aanvul-set. Het dier zal er veel of weinig gebruik van maken. Net wat hun intuïtie aangeeft.

 BloemenVleugelsjpg 

Hoe is zijn werk?

Vanwege het feit dat het een nieuwe vorm van heling is. Is ons ook gevraagd door de Aquarius Angels om er mee te experimenteren. Er kan bijvoorbeeld ook op afstand gewerkt worden met deze vorm van heling. Alleen dan blijft de token en aanvul-set hier in mijn praktijk. Dan wordt de trillingsfrequentie van de Aquarius Heling Activaties dagelijks aangevuld zonder dat iemand daar iets aan hoeft te doen. Het beste werkt als je hier in de praktijk kom voor een goed begeleidende heling. Wat ik ook al ervaren heb, is dat als het om een dier gaat. Het dier niet per se mee hoeft te komen. De Aquarius Heling Activaties die ik bij de vogel gedaan hebt. Was zonder de vogel erbij te hebben. Alleen de eigenaar van de vogel en ik waren beide in de praktijk ruimte en hebben zo de vogel behandeld. Daarnaast heeft de eigenaar een token en aanvul-set meegekregen. Nadat jaren van vogelspecialisten hun hoofd erover hadden gebogen en geen oplossing konden aanbieden. Zijn de Aquarius Angels degene die resultaat hebben geboekt!

Welk lichaamssysteem kiezen?

Er zijn diversen manier om te bepalen welke lichaamssystemen er mee genomen mogen worden in de Aquarius Heling Activaties. Uiteraard is medische kennis en ervaring mooi meegenomen. Dat kan ervoor zorgen dat het juiste lichaamssysteem gekozen wordt als de klacht gehoord wordt. Er zijn uiteraard ook tabellen die vertellen welk lichaamssysteem hoort bij een bepaalde klacht. Daarnaast kan een lichaamssysteem bepaald worden door het te channelen met de Aquarius Angels. De Engelen en het universum weten nog veel beter wat goed voor ons is en wat niet. Door aan hen te vragen welk lichaamssysteem behoefde heeft aan heling. Kan dat voor heling zorgen op alle niveaus. Pendelen is ook een prima manier. Door aan het universum te vragen welk lichaamssysteem er behoefde heeft aan heling. Zal de pendel de beweging maken die nodig is bij het desbetreffende lichaamssysteem. Het verbaast mij soms welk lichaamssysteem er ook mee genomen mag worden in de heling. Al heb ik allang ervaren dat Zij het beter weten als ons. Als het universum iets aangeeft. Zal ik daar zeker gehoor aan geven!

Frank Groen4jpg

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief