Energieadvies November

Energieadvies November

Nieuwe maand, nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe prijzen. We zitten inmiddels midden in de herfst. De natuur is wat laat aan het loslaten, maar nu is het moment toch wel daar. Zo mogen wij mensen ook bepaalde dingen gaan loslaten momenteel. Om dat te kunnen doen is het soms goed om eerst bepaalde keuzes te maken.

Die keuzes die kunnen aankomende maand nog wel eens in de war gemaakt worden. Dit, omdat keuzes je angst omhoog laten komen. Dan is het goed om alle facetten in jezelf nog eens te onderzoeken. Al hoef je het niet te overdenken.

Ego en geest

Aankomende maand kan het zijn dat er een soort van tweestrijd is tussen bepaalde dingen. Aan de ene kant wil je vooruit en aan de andere kant voel je je nog gestagneerd. Hierdoor kan je geest in de war raken en je misleiden. De geest en het ego hebben de neiging om in het negatieve te vallen. Het ego wat graag uit angst reageert en de geest die daar met zijn fantasie vervolgens op los gaat. Heeft dat de neiging om in die negatieve spiraal te vallen. Behoed jezelf hiervoor door bewust te zijn. Dat het ego en de geest dit veroorzaken en dat jijzelf de kracht hebt om dit om te kunnen zetten naar iets positiefs. Jij bent zelf de leider van jouw eigen leven en hiermee ook de kracht om je gedachten om te zetten. Laat je niet misleiden door angst, of bomen op de weg zien die er niet zijn. Leg je focus weer op het positieve als je in de gaten hebt dat je ego en geest jou weer van je pad af willen halen. Voel je daardoor niet gestagneerd. Zet je gedachten om zodat je gevoel positief blijft.

Meer informatie

Dit alles is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom is het goed om met keuzes. Eerst nog meer informatie binnen te halen voor er een keuzes echt gemaakt wordt. Blijf even zitten waar je ben en probeer meer achtergrond informatie te halen uit het onderwerp waar je mee bezig bent. De positie die je nu hebt is op dit moment even stabiel. Wat jou de ruimte geeft om verder te zoeken. De dingen zijn momenteel wat ze zijn. Dus overdenk het niet want dan gaan de geest en het ego weer met je aan de haal. Accepteer de situatie zoals die nu is en ga er even in mee. Je voelt vanzelf wel wanneer het echt de tijd is om actie ergens op te nemen. Ben je er nog wat onzeker over. Dan is nieuwe en meer informatie wat je nodig hebt. Wees dus niet te gehaast in het maken van een keuze. Monitor jezelf ook of je gedachten vanuit ego en angst komen. Of dat je gedachten vanuit passie en liefde komen. Hierdoor voel je ook of een keuzes juist is voor je, of juist niet. Blijf deze maand dus alert op wat er door je heen gaat. Op het moment dat je voor een keuzes staat.

Focus

Emoties kunnen dus behoorlijk omhoogkomen deze maand. Maak je daar dan niet zo druk over en probeer er zo rustig mogelijk mee om te gaan. Zorg dan ook dat als er actie ondernomen moet worden. Deze niet te veel beïnvloed zijn door emoties. Of die nu van jou zijn, of van een ander, emoties vertroebelen altijd een beeld zoals die is. Als de emoties onder controle zijn. Dan is er kans op een goede focus en concentratie. Deze focus en concentratie zorgen ervoor dat je de dingen nog op een fijne manier mag afmaken. Of dat je nog op een goede manier ruimte maakt voor het nieuwe. Je mag loslaten wat jou niet meer dient. Kijk dan ook even naar emoties die niet meer bij jou passen. Het is herfst, dus ook die emoties mag je loslaten. Het blokkeert jou om verder te gaan. Dus waarom zou je dan nog vasthouden aan emoties die jou niet meer dienen. Trek je niet al te veel aan van emoties die zich deze maand aandienen. Bekijk ze, geef ze ruimte en denk rationeel even na of deze emotie jou nog ergens mee dient. Zo niet, laat het dan los. Zoals de bladeren van de boom gaan komen.

Herfst met padjpg

Samen

Het kan deze maand ook zo maar zijn dat er een situatie of iemand op je pad komt. Die jou tijdelijk ergens mee ondersteunt. Het gaat hier niet zo zeer om een soort van vriendschap of relatie. Deze situatie of persoon brengt jou en de ander tot waar jullie allebei mogen zijn. Jullie helpen elkaar om zo je eigen doel te behalen. De focus ligt hier dus op het doel wat jullie allebei willen halen. In plaats van wat jullie met elkaar doen. Ook hier kan je in getest worden. Wat wil zeggen of je de juiste focus hebt. Je geest en ego weten maar al te snel angst te creëren. Terwijl dat eigenlijk onnodig is. Geef elkaar wat jullie nodig hebben. Hierdoor kunnen jullie alleen maar groeien. Ook hier is de uitdaging om het allemaal niet te overdenken. Laat zijn wat is en volg de flow waar die je brengt. Op die manier is het voor jezelf ook relaxter en gaan het ego en de geest niet weer bomen op de weg plaatsen die er niet zijn. Blijf relativeren en probeer hoofd en hart bij elkaar te houden.

Eigen leider

Op die manier blijf je ook de bestuurder van je eigen leven. Creëer wat je wensen en dromen zijn. Vanuit onze natuur hebben we de mogelijkheid om onze gedachten, gevoelens en emoties te sturen. Hiermee hebben we controle over wat we graag zouden willen. Met deze focus is het mogelijk om het onmogelijke neer te zetten. Laat je niet leiden door een gevoel of een gedachten. Onderschep deze en onderzoek het. Haal gevoel, gedachten en emotie erbij om het geheel te overzien. Dan kan je p die manier bepalen of het gevoel of die ene gedachten inderdaad goed zit. Een gevoel kan je ook krijgen omdat er een bepaalde angst zit. Deze kan je dan tegen houden. Door het gevoel te onderzoeken. Kan je erachter komen of het angst is, of juist een waarschuwing of je het wel of niet moet doen. Je kan dus door jezelf misleidt worden. Wees bewust dat ook jij magie kan creëren met gedachten, focus en emotie. Onderschep en onderzoek alles in jezelf. Hierdoor kan je de keuze maken die juist is voor jou.Soms is het prettig om wat extra ondersteuning te krijgen in je keuzes. Zodat je wat meer zekerheid hebt of de keuzes een juiste is voor jou. Of dat je je eigen negatieve gedachten en/of gevoel niet geheel onder controle hebt. Dan is een tarot legging een uitstekende manier om daar antwoorden in te krijgen. Een Tarot Reading met The Infinite Tarot beidt jou de mogelijkheid de antwoorden te vinden waar je naar opzoek bent.

Tarot Reading

Frank Groen4jpg

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
     
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief