Het Energieadvies Februari

Het Energieadvies Februari

We gaan alweer beginnen aan een 2de maand van het nieuwe jaar. De energie zit er goed in en we krijgen kansen om actie waar te maken. Zo al ook de energie van februari zijn. Een energie die actie met zich me brengt. 

Creativiteit

In februari heerst er een creatieve energie. Het motiveert ons om in actie te komen en onze creatieve geest de ruimte te geven. We hebben de behoefde dingen neer te gaan zetten. Deze maand energie nodigt je dan ook uit om gewoon te gaan proberen. Zo kan je erachter komen wat werkt voor jou. Werkt het op de ene manier niet. Probeer dan een andere manier en geef je geest daarin de ruimte. Bedenk wat voor jou werkt en probeer het gelijk uit. Doen leren door het te doen. De energie ondersteunt jou daarin deze maand. Probeer ook dingen uit met andere mensen. Meerdere weten vaak meer als één. Je hoeft het allemaal niet geheel alleen te doen. Kijk in je omgeving waar eventueel hulp te halen is. als je niet weet verder te komen. Kansen worden aangereikt en daar mogen we gebruik van maken. Heb je uitzoek werk. Je creatieve geest zal voor oplossingen zorgen. Kan je het nu al neerzetten, probeer dan op een creatieve manier meerdere dingen uit voor jezelf.

Paasie Vuurjpg

Vuur
Naast een creatieve energie, heerst er ook een energie van het element vuur. Deze nodigt je uit om letterlijk de actie te ondernemen. Op wat voor gebied dan ook. Het element vuur heeft meerdere aspecten. Het staat oa voor destructie en transformatie. Wat staat voor het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen. Die transformatie kracht is nu van toepassing. Mocht er nog iets zijn wat je los wilt laten. Dan is deze maand een goede daarvoor. Of het kan zijn dat je eindelijk die vooruitgang ergens in krijg waar je al een tijdje op staat te wachten. Zo ook de aspecten passie en energie. Wat staat voor innerlijke vuurkracht om je langer termijndoelen te behalen en je passie uit te dragen. Nu is daar de ideale energie voor. Dingen kunnen door het vuur element snel gaan. Houdt je hoofd dan ook scherp mocht je veranderingen waarnemen. Blijf wel lekker vooruitgaan, het mag.  

Manifesteren
Met de creatieve en vurige energie is het makkelijker om te manifesteren. Er is eerst het idee, daarna de uitvoering en bij elkaar is het de manifestatie. Die drie-eenheid energie is ook aanwezig in februari. Focus, intentie en visualisatie is manifestatie. Weer die drie-eenheid, waardoor het geheel bij elkaar komt. Ga bewust met je doelen en plannen aan de gang. Blijf het bekijken van een positieve en optimistische kant. Dit behoud voor jezelf de juiste energie. Geloof en vertrouw in elk aspect van jezelf dat jij dit kan. Heb je er hulp bij nodig. Dan kan je dat in jouw eigen omgeving vinden. Wees wel duidelijk met de communicatie. Als je iets van een ander nodig hebt. Is het goed dat je duidelijk communiceert wat het is dat je nodig hebt. Zo kan de ander jou ook de beste mogelijke hulp aanbieden. Ook als je geen hulp nodig hebt is het goed om goed te blijven communiceren. Met manifestatie is een goede communicatie ook belangrijk. Dit zorgt dat jij de juist informatie krijgt waardoor je het kan manifesteren. Uitspreken wat jij wilt en hoe is dus van belang deze maand.

Balansjpg

Balans
Tot nu toe lijkt het alsof we alleen maar gaan rennen, vliegen en nog meer. Toch zegt het universum ons ook dat we ook ons zelfbehoud in balans mogen houden. Actie is leuk als je wilt manifesteren. Toch is de energie op een gegeven moment op en is het nodig om weer even bij te tanken. Het universum verteld ons dat we dus de dingen in balans mogen houden. Voor onszelf zorgen zorgt ook dat we goed voor de manifestatie kunnen zorgen. Een goede manifestatie gaat namelijk ook gepaard met een goed gevoel en optimisme. Voor onszelf zorgen, zorgt dan ook voor ene goede manifestatie. Het cliché is er niet voor niet, begin bij jezelf…. Het fijne deze maand is dat de energie er ook voor zorgt dat wij om onszelf denken. Laat je dan ook niet afleiden wat de andere denk of doet. Of je iets van de ander aantrekken. Dit kan alleen maar voor onrust in jouw manifestatie energie geven. Volg dan ook je eigen gevoel en gedachten. Dit zorgt ook voor balans en rust.

 

Is er bij jou een fysieke, mentale, emotionele of spirituele blokkade die jouw manifestatie in de weg zit? Lees via de link hieronder hoe een Aquarius Heling Actievaties die kan verhelpen.

Aquarius Heling Actievaties

Frank Groen4jpg


De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief