Yule Ritueel

Op 21 december is het winter zonnewende, waarin de dagen weer langer worden dan de nachten. Het nieuw jaar van de natuur zou je kunnen zeggen. Dit maakt het voor ons mensen dat we weer onze doelen voor het volgende jaar mogen stellen. In deze workshop gaan we daar uitgebreid op in. Gecombineerd met mooi energiewerk dat we samen bundelen. Gaan we voor een speciaal iemand en voor onszelf een wens het universum in sturen.
 
We beginnen met wat uitleg over Yule en wat het voor ons kan betekenen. Daarna zal er over gegaan worden op een heerlijke meditatie om onze trillingsfrequentie te verhogen.
 
Na de meditatie gaan we een wenskaart maken voor een speciaal iemand in jouw omgeving. We gaan hem hier met fijn energiewerk maken. Zodat jij die daarna kan geven aan, een voor jou speciaal betekend, iemand.
 
Na deze wenskaart hebben we een pauze.
 
Na de pauze gaan we een wens voor onszelf maken. Winter zonnewende laat zien dat de dagen langer worden dan de nachten en dat wij ons mogen voorbereiden op de oogst van het aankomende jaar. Wat zou jij willen laten groeien, bloeien en oogsten van jezelf in het aankomende jaar? Dit gaan we dan met bijzonder energiewerk het universum in sturen.
 
Ook hier zal er eerst een meditatie plaatsvinden voor we overgaan op onze wens. Deze wens zal ondersteund worden met kleur, kruiden en magisch energiewerk. Nadat we samen met het universum een energiecontructie gemaakt hebben. Gaan we 1 voor 1 onze wens aan het universum geven. Dit zal op een uitzonderlijke manier gebeuren met alle liefde van het universum.
 
Kortom een dag waarin we iets creatiefs voor onszelf en een ander doen. Gecombineerd met meerdere bijzondere energiewerken. Wat maakt dat het universum jou en je wens optimaal ondersteund.
 
Aanmelden voor dit Yule Ritueel kan via deze link naar het contact formulier, of stuur een email naar info@energiebol.nl.
 
Datum: 19-12-2021
Tijd: 11:00 tot 15:30
Toegang: €70,- (inclusief: lesmateriaal, water, thee, koffie)
Locatie: De Energiebol
Verdiweg 575
3816 KT
Amersfoort
info@energiebol.nl
www.energiebol.nl
Frank Bol: 0650621741

Het is raadzaam voor deze workshop makkelijk zittende kleding te dragen. Eventueel in lagen, gezien het energiewerk voor temperatuurwisseling kan zorgen.
Voor eten dient men zelf te zorgen. Water, thee of koffie is aanwezig.
 
De parkeer gelegenheid, voor de deur, is gratis.
 
Voor een routebeschrijving kan je op deze link drukken.